Rioolontstopping M. Groenen

Wij vinden voor elk probleem een oplossing

Rioolontstopping M. Groenen zoekt naar de juiste oplossing. Nadat het probleem is vastgesteld gaan wij over tot actie. Dit kan door middel van verschillende technieken.

Frezen

Frezen

Wij kunnen vetaanslag en kalk uit het rioolsysteem frezen tot de leiding de oorspronkelijke diameter terug heeft. Middels gebruik van onze freestechniek zijn wij in staat om het probleem te lokaliseren en te verhelpen. Bij verstoppingsresten is het frezen een uiterst handige techniek. Ook bij wortelgroei in het riool is frezen de oplossing om uw riool weer in originele staat te herstellen.

ontstoppingen

Ontstopping

Zit uw leiding verstopt? Dan gaan wij met een veermachine of met een hoge druk machine aan de slag. Een veermachine ontstopt uw leiding door een roterende veer. Het ontstoppen van leidingen is mogelijk vanaf; *32mm tot aan 160mm. 

rioolreparatie

Reparatie

Bij de vervanging en installatie van zowel binnen- als buitenriolering wordt er gebruik gemaakt van pvc. Heeft u vragen over de aanleg van een riool of wilt u uw rioolinstallatie laten vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u optimaal kunnen adviseren.