Voor elk afvoerprobleem een professionele oplossing

Wanneer u problemen heeft met uw riool, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Daarom gaan wij na vaststelling van het probleem direct over tot actie. Dit doen wij door middel van verschillende technieken. Hoe wij uw rioolprobleem ook aanpakken: het gebeurt vakkundig en nauwkeurig.

Neem contact op

Frezen

Wij kunnen vetaanslag en kalk uit het rioolsysteem frezen tot de leiding de oorspronkelijke diameter terug heeft. Middels gebruik van onze freestechniek zijn wij in staat om het probleem te lokaliseren en te verhelpen. Bij verstoppingsresten is het frezen een uiterst handige techniek. Ook bij wortelgroei, urinesteen, cement en beton in het riool is frezen de oplossing om uw riool weer in originele staat te herstellen.

Rioolontstopping

Zit uw leiding verstopt? Dan gaan wij met een veermachine of met een hogedruk machine aan de slag. Een veermachine ontstopt uw leiding door middel van een roterende veer. Een hogedruk machine werkt met water op hogedruk waarbij we verschillende soorten koppen hanteren. Het ontstoppen van leidingen is mogelijk vanaf 32 millimeter tot aan 400 millimeter. 

Reparatie

Bij de vervanging en installatie van zowel binnen- als buitenriolering wordt er gebruikgemaakt van pvc. Heeft u vragen over de aanleg van een riool of wilt u uw rioolinstallatie laten vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u optimaal kunnen adviseren.